Sobre mi jordi 15/11/2023

Soy Luis García Martínez

Paleta, treballo diverses tècniques tradicionals de construcció i actualment la meva activitat professional està centrada en treballs de terra i revestiments, arrebossats i arrebossats on la terra i la calç tenen especial protagonisme.
La meva trajectòria


He treballat en nombrosos projectes d’iniciativa privada on, gràcies a la sensibilitat de la propietat, he pogut intervenir en recuperar diferents tècniques tradicionals en guixos, portades i parets de Tapia.

Intervenc en l’arquitectura tradicional respectant les tècniques originals reproduint-les mentre es contractaven en el seu dia.

Seguim progressant
Aprenentatge

Vaig heretar el coneixement de les tècniques de construcció tradicionals a través dels ensenyaments dels meus oncles i altres mestres de treball, ja que formo part d’una família de maçons amb més de 4 generacions en aquest camp.

A poc a poc vaig ampliar aquest coneixement gràcies a la informació recopilada en cursos i, a la vegada, vaig desenvolupar el seu domini en diferents tècniques dins de l’arquitectura tradicional. He assistit a diversos cursos on el desenvolupament de tècniques de construcció tradicionals estan molt presents, entre els quals els cursos impartits per Laurent Coquemont, Fermín Font, Jon Santibáñez, Xavi Salvador y Patrick McAfee, entre d’altres.

«Mireu profundament a la natura i ho entendreu tot millor».

Albert Einstein

Skip to content