Política de privacitat

Política de privacitat jordi 20/11/2023

D’acord amb les disposicions del Reglament general de protecció de dades, us informarem que tractarem les vostres dades personals per informar -vos sobre els productes o serveis publicats al nostre lloc web.

Les dades personals proporcionades es mantindran, sempre que es mantingui la relació comercial, la part interessada no sol·licita la seva supressió ni durant un any des de la darrera confirmació d’interès o durant el temps necessari per complir les obligacions legals. L’empresa no prendrà decisions automatitzades. Les dades no es lliuraran a tercers, excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal i les tractarem en funció del seu consentiment.

També us informem de la possibilitat d’exercir els drets següents sobre les vostres dades personals: dret d’accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i retirar el consentiment donat, per això podeu enviar un correu electrònic a: info@tierraycal.esa

A més, la part interessada pot abordar l’autoritat de control de protecció de dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.

Dades d’identificació de la persona encarregada: Luís García Martínez, 21656726 -H, C/ Santa Pola, 33 – 1r Dreta. – 03450 – BANYERES DE MARIOLA – ALACANT, 605987810.

Skip to content