Avís legal

Avís legal jordi 20/11/2023

En compliment de l’article 10 de la llei 34/2002, de l’11 de juliol, sobre els serveis de la Societat de la Informació i el Comerç electrònic (LSSICE) a sota de les dades d’identificació de l’entitat es detallen a continuació:

Nom corporatiu: Luís García Martínez
NIF: 21656726-H
Direcció: C/ SANTA POLA, 22 – 1º DRETA. – 03450 – BANYERES DE MARIOLA – ALACANT
Centre de treball: C/ SANTA POLA, 22 – 1º DRETA. – 03450 – BANYERES DE MARIOLA – ALACANT
Telèfon: 605 987 810
E-mail: info@tierraycal.es

FINALITAT DEL LLOC WEB

Aquest lloc web està destinat a oferir els serveis gràfics i de disseny web de Luís García Martínez.

Aquest avís legal (en endavant, el “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.tierraycal.es.

LEGISLACIÓ

En general, les relacions entre Luís García Martínez i els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, estan subjectes a una legislació i jurisdicció espanyola.

ÚS I ACCÉS DELS USUARIS

L’usuari està informat i accepta que l’accés a aquest lloc web no implica, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb Luís García Martínez o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i els codis són propietat de Luís García Martínez i, per tant, la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui dur a terme amb el contingut està prohibida Des de les seves pàgines web fins i tot citant les fonts, excepte el consentiment per escrit de Luís García Martínez.

CONTINGUT I ENLLAÇOS WEB (ENLLAÇOS)

Luís García Martínez es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web i fins i tot pot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a determinats usuaris.

Luís García Martínez no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers partits a les quals es poden accedir per “enllaços” o enllaços de qualsevol lloc web propietat de Luís García Martínez. La presència de “enllaços” o enllaços als llocs web de Luís García Martínez té un propòsit merament informatiu i, en cap cas, hi ha suggeriments, invitació o recomanació.

Skip to content